Om c/o Grythyttans Gästgivaregård

se & göra

I Grythyttan har du alla möjligheter att gå ner i varv. Slå dig ner i en av salongerna med den där boken du velat läsa så länge, ta dig tid att njuta av vår konstsamling eller gå en härlig promenad runt byn. Och smyger du iväg för en liten eftermiddagslur är det ingen som kommer att höja på ögonbrynen. Därmed inte sagt att du måste ta det lugnt. Här finns massor att göra.

  • Svettas ut alla sorger och bekymmer i vår traditionella bastu, kostnadsfri för alla gäster. Här serveras även kall, immig öl.
  • Skäm bort dig med våra lyxiga spabehandlingar. Kanske en varm chokladmassage, Askungebehandling eller Gästgivaregårdens guldmask? Kolla alla behandlingar längre ner på sidan.
  • Starta helgen i fängelset, som även råkar vara vår berömda vinkällare. Guidad tur och vinprovning, varje fredag.
  • Botanisera i room service-menyn och ställ till med en egen privat fest på rummet. Klädsel: pyjamas, så klart!
  • Sommaren i Grythyttan är underbar. Den lilla byn fylls av turister och andra sommarglada människor. Varje fredag firar vi sommaren lite extra och bjuder in både nya och gamla gäster till en partykväll i vårt 1600-tals stall. Levande musik, goda drinkar och sköna människor.

KIDS & DOGS

Vi älskar barn och hundar! Vi vet, att det på många andra hotell kan vara lite bökigt att ta med sig hela familjen. Men hos oss är både din hund och dina minsta familjemedlemmar mer än välkomna. Våra kockar har till och med skapat en hundmeny värd namnet. Och vår mat tillagas gärna i portioner som passar små människomagar.

Omgivningarna kring våra hotell är perfekta för den som har spring i benen och du och din hund får ett minst lika trevligt hotellrum som den som reser utan hund.

 

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på c/o Grythyttans Gästgivaregård.

Övernattning för hund kostar 300 kr.

 

BARNVÄNLIGT HOTELL

Vi älskar inte bara hundar utan även barn.

Och vi tror på Slow Food-filosofins inställning att barn är små människor och ska behandlas med samma respekt som stora.

Just därför att vi respekterar barnen anser vi också att de ska ha rätt till samma vällagade och vackra mat som alla andra. Så barnmat hos oss är inte microtinade pannkakor eller industriköttbullar med pulvermos. Nej, det är samma gourmetmat som vi alltid serverar, men i portioner anpassade för mindre magar

 

SPABEHANDLINGAR

En spabehandling på c/o Grythyttans Gästgivaregård är total avkoppling som ger resultat för både kropp och själ. Vår kärlek till mat har naturligtvis speglat sig i våra spabehandlingar - här kan du få varm chokladinpackning, örtstämpelmassage och detoxbehandling med koffein! Se våra behandlingsmenyer nedan.

När du bestämt dig, bokar du på telefon 0591-633 00.

%tempC%°C %text%

boka här