Specialerbjudanden från c/o Grythyttans Gästgivaregård

Specialerbjudanden

Gourmetpaket

Lyxig gourmethelg i pittoreska Grythyttan - här lever vi för mat och dryck. Därför har vi skapat ett exklusivt gourmetpaket - här får du ta del av det bästa som c/o Grythyttans Gästgivaregård har att erbjuda. Här har du dessutom alla möjligheter att gå ner i varv. Slå dig ner i en av salongerna med boken du velat läsa länge, ta ett varv i byn eller ta dig tid att njuta av vår konstsamling.

Paketet inkluderar en ljuvlig fyrarätters meny (exklusive dryck), skön sömn i ett av våra unikt inredda dubbelrum samt en frukostbuffe som ger dig en underbar start på dagen. För dig som kommer redan på eftermiddagen så bjuder vi även på kaffe och något sött från våra duktiga bagare.

Pris: från 1895 kr/person

Boka ditt gourmetpaket online till höger eller ring 08-400 523 10.

Skäm gärna bort er lite extra. Du kan uppgradera din fyrarätters gourmetmiddag till vår fantastiska sjurätters avsmakningsmeny för endast 260 kr per person. Eller lägg till en liten flaska champagne och lite praliner samt färska blommor på rummet vid ankomst. Den fyrarätters middag som ingår i paketet uppgraderas till en avsmakningsmeny. Pris: 550 kr per person i delat dubbelrum.

 

%tempC%°C %text%

boka här