Specialerbjudanden från c/o Grythyttans Gästgivaregård

Specialerbjudanden

Gourmetpaket

Gourmetpaket i pittoreska Grythyttan - Här finns alla möjligheter att gå ner i varv. Vi för mat och dryck, ta del av det bästa som c/o Grythyttans Gästgivaregård har att erbjuda! Slå dig ner i en av salongerna med boken du velat läsa länge, ta ett varv i byn eller ta dig tid att njuta av vår konstsamling.

Paketet inkluderar en ljuvlig fyrarätters meny (exklusive dryck), skön sömn i ett av våra unikt inredda dubbelrum samt en frukostbuffe som ger dig bästa tänkbara starten på dagen.

När juletider nalkas..

Nu när julen kommer byter vi ut fyrarättersmiddagen mot vårt mycket omtyckta julbord - fullt av gourmetmat som hör julen till. Och såklart det dignande gottebordet som grädde på moset!

Julgourmet gäller torsdagar - fredagar mellan den 27:e november - 22:e december.

Pris

Från 1695 kr/person

Boka

Online till höger eller ring 0591-633 91.

PS. Skäm gärna bort er lite extra. Du kan uppgradera din fyrarätters gourmetmiddag till vår sjurätters avsmakningsmeny för endast 260 kr per person.

Firarpaket

Ska ni fira något särskilt kanske? Vi ordnar med en flaska champagne, praliner och blommor på rummet vid ankomst. Och den fyrarätters middag som ingår i Gourmetpaketet uppgraderar vi till en lyxig avsmakningsmeny. Firarpaketet kostar 550 kr extra per person i delat dubbelrum.

 

PS. Vi älskar hundar. Ta med din!

 

    %tempC%°C %text%

    boka här