Food & Drink Activities at c/o Häringe Palace

Mat & Dryck

Inom c/o-familjen är vi passionerade anhängare av Slow Food-rörelsen och så långt det är möjligt väljer vi råvaror som kommer från herrgårdens närmaste omgivning. Vi vill ha sunda grönsaker, kött från lyckliga djur och bra kontakt med våra lokala producenter. Därför kommer du att märka att menyn förändras i takt med säsongen. Men oavsett årstid och maträtt kryddar vi alltid med mycket kärlek! Bli inte förvånad om du vaknar till doften av nybakat bröd. Vi har vårt eget bageri, något som är extra lätt att uppskatta när det är dags för frukost.

Barn som hälsar på hos oss brukar bli extra glada. Vi tror nämligen på Slow Food-filosofins inställning - att barn är små människor och ska behandlas med samma respekt som stora - även när det gäller mat.

Just därför att vi respekterar barnen anser vi också att de ska ha rätt till samma vällagade och vackra mat som alla andra. Så barnmat hos oss är inte microtinade pannkakor eller industriköttbullar med pulvermos. Nej, det är samma gourmetmat som vi alltid serverar, men i portioner anpassade för mindre magar.

På samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra tvåbenta gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan våra fyrbenta vänner välja godbitar kreerade av mästerkockarna på c/o Grythyttans Gästgivaregård.

DRYCK

God mat följs gärna åt av ett passande vin. Vi på c/o Häringe Slott vill kunna ge dig en minnesvärd mat- och dryckeskombination och hjälper gärna till med dryckesrekommendationer både i förväg och på plats. Ta gärna en titt på vår vinlista.


%tempC%°C %text%

BOKA HÄR