bröllop på c/o Häringe Slott

Bröllop

Vi vill gärna påstå att c/o Häringe Slott nära Stockholm är en av Sveriges absolut vackraste och bästa ställa att fira sitt bröllop på. Och det har det varit i århundraden.

Sedan slottet förvandlades till hotell har över 600 par knutit hymnens band här hos oss med pompa och ståt. Med redan för flera hundra år sedan var Häringe Slott populärt bland landets aristokrater då Amiral Ankarcrona gifte sig på slottet på 1700-talet. Här har matsalar, salonger, slottspark och rotunda sett och hört nästan allt.

Hit anländer brudpar och gäster med skärgårdsbåt vid vår egen brygga eller klapprar in på slottsgården med häst och vagn. En cocktail intas med fördel på terrassen, eller poolside förstås! Slott och flyglar bjuder på underbara ytor för middag och dans och med 72 hotellrum och 126 bäddar sover de flesta av dina bästisar kvar. Fast innan de knyter sig, brukar de flesta ta ett gryningsdopp i Östersjön. Det blir lätt så här hos oss.

När du bestämt dig, eller vill prata mer om din största dag, ringer du oss på 08-400 52 310 eller skickar ett mail till [email protected]. Vi hörs!

Många av bröllopsbilderna på vår hemsida är tagna av vår favoritfotograf Kicki. Vill du ha lika underbara bilder av din stora dag så kan vi varmt rekommendera henne. http://brollopsfotografering.com/

Menyer

Menyn för just er bröllopsmiddag bestäms av er i samråd med oss på c/o Häringe Slott. Vi kan mat, dryck och vad som fungerar allra bäst tillsammans.

Klicka här för att se vår bröllopsmeny.

c%2Fo%20H%C3%A4ringe%20Slott%20Weddings
%tempC%°C %text%

BOKA HÄR