Herrgårdshotell c/o Krägga Herrgård

Se & göra

Det finns massor att göra här på c/o Krägga Herrgård men det vi är absolut bäst på är nog ändå att ta det lugnt.

För vad är bättre än ett stilla morgondopp eller att läsa din tjocka bok i skuggan av träden? Om du är ute efter ännu mer avslappning rekommenderar vi ett yogapass vid Mälarens strand, eller en underbar spabehandling.

KRÄGGAS SJÖBASTU

Vår vedeldade bastu ligger alldeles intill Mälaren och bryggan, med utsikt över vattnet. I bastun finns en lucka i golvet för den som vågar hoppa rakt ner i vattnet!

Privatgäster: Minimidebitering 500 kr för 50 minuters bastubad, vid fler än 2 personer debiteras ytterligare 200 kr/person/50 minuter.
Företag: 2500 kr/50 minuter (exklusive moms).
Övrigt: Bastun rymmer max 12 personer samtidigt. I priset ingår handdukar men lägg gärna till tofflor för 20 kr/person och morgonrock 20 kr/person. Boka bastu och tillbehör innan ankomst.

HÄRLIGA SPABEHANDLINGAR

Hos oss får både stora och små gäster mjuka fötter, vackra händer och avslappnade muskler. Din spabehandling utförs av duktiga terapeuter som tar väl hand om dig och dina kära när ni bor hos oss. Ta en titt på vilken behandling som passar dig bäst här.

KIDS & DOGS

Vi älskar barn och hundar! Vi vet, att det på många andra hotell kan vara lite bökigt att ta med sig hela familjen. Men hos oss är både din hund och dina minsta familjemedlemmar mer än välkomna. Våra kockar har till och med skapat en hundmeny värd namnet. Och vår mat tillagas gärna i portioner som passar små människomagar.

Omgivningarna kring våra hotell är perfekta för den som har spring i benen och du och din hund får ett minst lika trevligt hotellrum som den som reser utan hund.

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på c/o Grythyttans Gästgivaregård.

Övernattning för hund kostar 300 kr.

BARNVÄNLIGT HOTELL

Vi älskar inte bara hundar utan barn också.

Och vi tror på Slow Food-filosofins inställning att barn är små människor och ska behandlas med samma respekt som stora.

Just därför att vi respekterar barnen anser vi också att de ska ha rätt till samma vällagade och vackra mat som alla andra. Så barnmat hos oss är inte microtinade pannkakor eller industriköttbullar med pulvermos. Nej, det är samma gourmetmat som vi alltid serverar, men i portioner anpassade för mindre magar.

%tempC%°C %text%

Boka här