Hotellrum c/o Krägga Herrgård

Rum & Byggnader

Det finns tre hotellrum i herrgårdens huvudbyggnad. Övriga rum är belägna i de två herrgårdsflyglarna samt i Sjövillan, med utsikt över Mälaren.

I alla hotellrum finns kostnadsfritt wifi, badrum, tv, sköna sängar samt dockningsstationer för Ipod.

The gazebo

Att äta här under ljumma sommarkvällar är rätt och slätt gudomligt. Med utsikt över Mälaren och den vackra herrgårdsbygganden kan du koppla av, luta dig tillbaka och sippa på champagnen.

Härbret

Det här lilla härbret stod under många år uppe i Dalarna tills dess att vi köpte det, plockade ner det stock för stock och transporterade det hit till Krägga. Härbren användes förr som förvaringsutrymmen men vi tyckte att det, med en smärre renovering, passade alldeles utmärkt som vacker bröllopssvit…

Stallet

I det gamla 1600-talsstallet hittar du en av Stockholms största (och i vårt tycke vackraste) festlokaler. Här kan upp till 300 sittande gäster njuta av utsökt middag innan det blir dags för dans. Den modiga tar även scenen i besittning. Stallet är en fantastisk plats för bröllopsfester ( här kan du…

Sjövillan

Sjövillan kan bli din för dagen, för veckan eller för hela sommaren. Till huset hör både en privat trädgård och en stor terrass där du kan slappna av och blicka ut över Mälaren. I huset finns tre sovrum, vardagsrum och ett härligt kök som är utrustat med köksö och ny fin spis och ugn.

Herrgården

I herrgårdsbyggnaden, med sin fantastiska sjöutsikt, serveras frukost, lunch, Afternoon Tea och middag. Här inne finns två matsalar, ett chambre separée, två salonger, ett mindre mötesrum och tre hotellrum.

Södra flygeln

Övre våningens hotellrum är inredda i starka färger som piggar upp sinnet. Trådlöst wifi finns överallt på hotellet. Från Södra Flygeln kliver du ut i herrgårdsparken med bara meter till bryggan och Mälaren. Morgondopp, någon?

Norra flygeln

Norra Flygeln har genomgått en förvandling. Från att ha varit ordinära hotellrum, har rummen fått en ny skepnad. Rummen har fått nya härliga färger på väggar och tak, nya möbler, fotokonst på väggarna och sängar från Hästens , en av världens bästa sängtillverkare. Väggarna går i sobert grå toner och…
%tempC%°C %text%

Boka här