Bröllop på c/o Krägga herrgård

Bröllop

Vårt omgjorda 1700-talsstall är en Stockholms största festlokaler med plats för 300 sittande gäster. Mindre bröllop firas med fördel i herrgårdens vackra matsal där det finns plats för 80 gäster.

Trots att alla bröllopsdagar är unika följer de gärna samma mönster hos oss: Brudpar och gäster anländer med båt till herrgårdens brygga där champagne eller cocktails och små snittar väntar i lusthuset vid vattnet. Middagen serveras i herrgårdens matsal (eller i vackra Stallet om ni är riktigt många!) och efter alla tal, tårar och skratt väntar dans och vickning. Det är inte heller helt ovanligt att traktens rådjur radar upp sig på de daggvåta gräsmattorna i gryningen för att se på när de modiga gästerna tar sig ett nattdopp i Mälaren.

När du bestämt dig, eller vill prata mer om din största dag, ringer du oss på 08-400 52 310 eller skickar ett mail till [email protected]. Vi hörs!

Många av bröllopsbilderna på vår hemsida är tagna av vår favoritfotograf Kicki. Vill du ha lika underbara bilder av din stora dag så kan vi varmt rekommendera henne. http://brollopsfotografering.com/

Menyer

Menyn för just er bröllopsmiddag bestäms av er i samråd med oss på c/o Krägga Herrgård. Vi kan mat, dryck och vad som fungerar allra bäst tillsammans.

%tempC%°C %text%

Boka här