Sviter & Stugor hos c/o The Maidstone, Long Island

Rum

Alfred Nobel Duplex Cottage

Alfred Nobel Duplex Cottage

Alfred Nobel (1833-1896) var en svensk industrialist som skapade dynamiten. I hans minne så skapades ett pris delat på 9 miljoner dollar för att uppmärksamma människor som främjar mänskligheten inom olika områden. Han ville att vinsterna från hans uppfinning skulle användas för att belöna mänsklig kreativitet. 1901 delades priset ut för första gången, och det är fortfarande en av de mest prestigefyllda utmärkelserna i världen att få.

Specifikationer

Privat blåstens terass, privatparkering, kan kopplas ihop med Kurbits Cottages.

600 square feet

Djur tillåtna

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på The Living Room.

Övernattning för hund kostar $25.

%tempF%°F %text%

boka här