Sviter & Stugor hos c/o The Maidstone, Long Island

Rum

Alvar & Aino Aalto rummet

Alvar & Aino Aalto rummet

Alvar Alto (1898-1976) var en finsk arkitekt och designer, ibland kallad för "Fadern för modernism"i de nordiska länderna. Hans verk innefattar arkitektur, möbler, textiler och glasverk. Aaltos tidiga karriär följde med den snabba ekonomiska tillväxten av Finland under första halvan av 1900 talet och många av hans klienter var industrialister.

Ainon Aalto (1894-1949) var en finsk arkitekt och designer. Hon gifte sig med Alvar och de spenderade deras honeymoon i norra Italien. Det var vanligt för unga arkitekter i Skandinavien att resa till Italien för att studera den venetiska arkitekture. Denna stil har haft ett stort inflytande på Skandinavisk arkitektur under 1920 - talet.

Specifikationer

Stor dubbelsäng, dusch/badkarskombination, eldstad, lounge – stolar, skrivbord, soligt, riktad mot framsida hus med utsikt över bydammen

220 square feet

Djur EJ tillåtna

Mysigt

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på The Living Room.

Övernattning för hund kostar $25.

%tempF%°F %text%

boka här