Sviter & Stugor hos c/o The Maidstone, Long Island

Rum

Arne Jacobsen rummet

Arne Jacobsen rummet

Arne Emil Jacobsen (1902-1971) var en dansk arkitekt och designer, ett typ exempel av den "Danska morderna" stilen. Förutom hans arkitektarbeten så skapade han flera originella möbler. Han fick ta emot flera internationella utmärkelser och medaljer. 1958 så skapade han SAS Royal Hotel i Köpenhamn, vilket ofta ses som hans mästerverk.

Specifikationer

2 Twin beds eller kungssängar, Dusch/badkar kombination. Stor garderob, skrivbord, lounge stolar, rymligt, ljust & luftigt, riktar sig mot baksidan/sidan.

270 square feet

Djur EJ tillåtna

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på The Living Room.

Övernattning för hund kostar $25.

%tempF%°F %text%

boka här