Sviter & Stugor hos c/o The Maidstone, Long Island

Rum

Carl von Linné cottage

Carl von Linné cottage

Carl von Linne (1707-1778) kallas ofta för fadern av taxonomi. Hans system för att namnge, ranka och klassificera organismer är fortfarande utövat idag (om än med förändringar). Hans ideer om klassificering har influerat generationer av biologer under och efter hans livstid, även de som motsatte sig hans filosofiska och teologiska faktorer.

Rumsdetaljer

Stor dubbelsäng, dusch/badkarskombination, sittområde med soffa, skrivbord, öppen spis, privat terrass, privat parkering.

Storlek: 31 kvm

Djur tillåtet.

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på The Living Room.

Övernattning för hund kostar $25.

%tempF%°F %text%

boka här