Sviter & Stugor hos c/o The Maidstone, Long Island

Rum

Eliel and Eero Saarinen svit

Eliel and Eero Saarinen svit

Eliel (1873-1950) and Eero (1910-1961) fader och son Saarinen var finsk - amerikanska arkitekter och industriella designers. Eliel hade ett makalöst intresse för den "totala" iden av en stad. Eero utvecklade nya strukturella tekniker för hans eklektiska verk.

Specifikationer

Stor dubbelsäng, Spa – badrum med fristående badkar, separat regndusch, vardagrsum med bäddsoffa, lounge – stolar, skrivbord, riktad mot fram & baksida hus med damm & trädgårdsutsikt

385 square feet

Djur tillåtna

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på The Living Room.

Övernattning för hund kostar $25.

%tempF%°F %text%

boka här