Sviter & Stugor hos c/o The Maidstone, Long Island

Rum

Josef Frank rum

Josef Frank rum

Josef Frank (1885 - 1967) var en österikisk/svensk arkitekt som producerade över 200 mönster mellan 1909 och 1950. Franks designs motsatte sig kontemporär känslighet genom att erbjuda en välkommnande kontrast mot de linjära restriktionerna som definerade modernism, Bauhaus och andra. Han jobbade med Oskar Strand och var ihopkopplad med Wien - cirkeln. Han flyttade till Stockholm 1933, där han jobbade med Svenskt Tenn och producerade flera olika designartiklar till hans bortgång. 1965 så vann han Österikes Stadspris för arkitektur.

Specifikationer

"Knig bed", spa badrum med fristående fotbad, separat regndusch, dubbla marmor, klädkammare, riktad mot trädgården med utsikt över hamnen & sittområde.

315 square feet.

Djur tillåtna

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på The Living Room.

Övernattning för hund kostar $25.

%tempF%°F %text%

boka här