Sviter & Stugor hos c/o The Maidstone, Long Island

Rum

Karen Blixen

Karen Blixen

Karen Blixen (1885-1962), också känd som hennes alias, Isak Dinesen, är känd för henns memoarer, "Out of Africa", samt för flera fiktionella verk som inkluderar "Seven Gothic Tales" (1934) och "Winters Tales" (1942). En undersökning som genomfördes 2007 i Blixens hemland, Danmark, listade henne som en av de mest representativa personligheter i dansk historia. Hon blev två gånger nominerad för nobelpriset i litteratur. Hon skrev på engelska efter att ha varit bosatt på ett kaffeplantage från 1914 till 1931.

Specifikationer

Två "twin beds" eller "kings bed", spa badrum med separat fotbad, separata regnduschar, fåfäng, vardsgrum med loungestolar, skrivbord, riktad mot framsidan & baksidan med damm & trädgårdsutsikt.

395 square feet

Djur tillåtna

Utsökt

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på The Living Room.

Övernattning för hund kostar $25.

%tempF%°F %text%

boka här