Sviter & Stugor hos c/o The Maidstone, Long Island

Rum

Kurbits Cottage

Kurbits Cottage

Kurbits är vår tids blomsterbud, inspirerad av 200 års sprudlande svensk folkkonst. Kurbits är en elegant och harmonisk syntes mellan hantverk och modern teknologi. De stilfulla motiven är inspirerade av den botaniska världen och är typiska kreationer från fattiga kostnärer från Dalarna.

Rumsdetaljer

Rummet innehåller King Sizesäng, spadusch i badrummet, klädkammare, matsalsbord för åtta personer, bardisk med bar & kylskåp, salong med soffa, skrivbord, öppen spis, privat terrass och privat parkering. Rummet kan kombineras med Alfred Nobel Cottage.

Storlek: 51 kvm

Djur tillåtna

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på The Living Room.

Övernattning för hund kostar $25.

%tempF%°F %text%

boka här