Sviter & Stugor hos c/o The Maidstone, Long Island

Rum

Roald Amundsen

Roald Amundsen

Roald Amundsen (1872-1928) var norsk polarutforskare och ledde den första arktiska expeditionen för att nå sydpolen mellan 1910 och 1912. Han var även den första personen att nå både Nord- och Sydpolen. Dessutomvar han den första människa att korsa den nordvästra passagen. Amundsen försvann i juni 1928, när han deltog i ett räddningsuppdrag. Amundsen var tillsammans med Douglas Mawson, Robert Falcon Scott och Ernest Shackleton viktiga nyckelspelare under denna tid då arktisk utforskning var i sin linda.

Rumsdetaljer

Queen Sizesäng, dusch/badkar, skrivbord, utsikt över hotellets trädgård och damm.

Storlek: 15 kvm.

Djur ej tillåtet.

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på The Living Room.

Övernattning för hund kostar $25.

%tempF%°F %text%

boka här