Sviter & Stugor hos c/o The Maidstone, Long Island

Rum

Roald Amundsen rummet

Roald Amundsen rummet

Roald Amundsen (1872-1928) var en norsk Polar region utforskare. Han ledde den första arktiska expeditionen för att nå sydpolen mellan 1910 till 1912. Han var även den första personen att nå både Nord och Sydpolen. Förutom detta så var han den första personen att korsa den nordvästra passagen.Amundsen försvann i Juni, 1928, när han deltog i ett räddningsuppdrag. Amundsen tillsammans med Douglas Mawson, Robert Falcon Scott och Ernest Shackleton var viktiga individer under den heroiska tiden av arktisk utforskning.

Specifikationer

"Queen Bed", dusch/badkar, skrivbord, riktad mot sidan av huset samt framsidan med delvis dammutsikt.

160 square feet

Djur EJ tillåtna

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på The Living Room.

Övernattning för hund kostar $25.

%tempF%°F %text%

boka här