Sviter & Stugor hos c/o The Maidstone, Long Island

Rum

Verner Panton Sviten

Verner Panton Sviten

Verner Panton (1926-1988) anses vara en av 1900 - talets mest influentiella danskar inom möbelform och inredning. Under hans karriär så skapade han innovativa och futuristiska designs i olika material, speciellt plast i starka färger. Hans stil var väldigt mycket "60 - talet" men åtefick sin popularitet vid slutet av 1900 - talet. Sedan 2004 så produceras fortfarande Pantons mest kända verk.

Specifikationer

Kungsbädd, dusch/badkar kombinationsbad, separata rum med inbyggd "Day Bed", lounge - stol,skrivbord med utsikt över dammen

225 square feet

Djur EJ tillåtna

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på The Living Room.

Övernattning för hund kostar $25.

%tempF%°F %text%

boka här