Produktlansering på c/o Hotels

Event & Produktlansering

Vi har flera stora lokaler och utrymmen som passar perfekt för event och produktlanseringar.

På c/o Krägga Herrgård står till och med en catwalk till förfogande, I det förtjusande 1600-talsstallet, som renoverats till att bli en av Stockholms, i vårt tycke, vackraste eventlokaler, har både modekollektioner och sportbilar lanserats. Här får 300 sittande gäster plats. Läs gärna mer om möjligheterna på c/o Krägga Herrgård här.

Våra historiska herresäten är idealiska för produktlansering av exempelvis en ny smyckes-, mode- eller klockkollektion. Hos oss hittar du pampiga salonger, spöklika stenkorridorer, romantiska rum, partyvänliga pooler och prunkande parker.

När det är dags för nästa produktlansering eller event, ring oss gärna på 08-400 523 10 så pratar vi mer om lokaler och upplägg!

BOKA HÄR

ERBJUDANDEN

Nyheter

  • I'm an artist living in New York

    I'm an artist living in New York

    Vi är glada att få visa en fotokollektion producerad av Eric Firestone på c/o The Maidstone. Kollektionen innehåller verk av Tseng Kwong Chi, Bob Colacello, Burt Glinn, Michael Halsband, Eric Kroll, Hans Namuth & Anton Perich. Läs mer

  • Nya deluxerum på c/o Krägga Herrgård

    Nya deluxerum på c/o Krägga Herrgård

    Vi presenterar stolt tre nytillkomna deluxerum på c/o Krägga Herrgård. Med design av Nadia Tolstoy, är rummen en hyllning till de stora svenska personligheterna Greta Garbo, Ingrid Bergman och Ingmar Bergman. Läs mer