Bröllop i Sverige och New York på c/o Hotels

Bröllop

Drömmer du om ett bröllop på slott, herrgård, gästgivaregård? Eller bröllop på stranden i The Hamptons? Oavsett hur din dröm ser ut, finns vi här för att uppfylla den. Precis som du, vill vi att du och dina gäster ska få en dag och kväll att minnas för livet.

Tack vare våra bröllopskoordinatorer kan du, om du vill, släppa detaljerna till oss och bara fokusera på det viktigaste av allt - kärleken! Vi lovar nämligen att vi vet vad vi gör, fram tills nu har vi arrangerat över 2000 bröllop.

Välj bland bröllop på pampiga c/o Häringe Slott, bröllop på sagolika c/o Krägga Herrgård, stort bröllop med dina 200 bästisar på c/o Tammsvik Herrgård och bondromantiskt gourmetbröllop på c/o Grythyttans Gästgivaregård.

När du bestämt dig, eller vill prata mer, ringer du oss på 08-400 523 10. Välkommen!

BOKA HÄR

ERBJUDANDEN

Nyheter

  • I'm an artist living in New York

    I'm an artist living in New York

    Vi är glada att få visa en fotokollektion producerad av Eric Firestone på c/o The Maidstone. Kollektionen innehåller verk av Tseng Kwong Chi, Bob Colacello, Burt Glinn, Michael Halsband, Eric Kroll, Hans Namuth & Anton Perich. Läs mer

  • Nya deluxerum på c/o Krägga Herrgård

    Nya deluxerum på c/o Krägga Herrgård

    Vi presenterar stolt tre nytillkomna deluxerum på c/o Krägga Herrgård. Med design av Nadia Tolstoy, är rummen en hyllning till de stora svenska personligheterna Greta Garbo, Ingrid Bergman och Ingmar Bergman. Läs mer