Facilities at 4 Star c/o Tammsvik Mansion Hotels Near Stockholm

Att se & göra hos oss

Eftersom c/o Tammsvik Herrgård ligger precis vid vattnet, omgiven av en stor och rofylld skog, finns det nästan obegränsat av natur att njuta av för våra gäster. Fråga gärna så hjälper vi till att arrangera någon utomhusaktivitet som du tycker verkar härlig. Har du tagit med din hund till oss är en lång skogspromenad ett måste. Det kommer att göra både dig och hunden gladare, även om du säkert inte kommer stanna för att nosa lika ofta.

Inom hotellområdet finns det också massor att göra. T.ex. kan du:

  • Slappna av med en kall i bastun
  • Låta alla sorger och problem bubbla av dig i jacuzzin.
  • Känna dig som en fransk farbror under ett parti boule
  • Njuta av sand mellan tårna på vår beach volley-plan

VI ÄLSKAR HUNDAR

Väluppfostrade och välskötta hundar (och för all del även katter) är alltid välkomna till c/o Hotels! Hundarna får bo i de flesta av våra hotellrum och hänga i våra lobbies och salonger.

De får även följa med in i vissa matsalar så att ni kan njuta av middagen med den bästa vännen liggande under bordet, precis som hemma. Och på samma sätt som vi lägger vårt hjärta i att komponera välsmakande och njutbar mat till våra gäster har vi adderat det lilla extra och skapat en mycket speciell hundmeny. Från den kan husse eller matte välja godbitar kreerade av mästerkockarna på c/o Grythyttans Gästgivaregård.

Övernattning för hund kostar 300 kr.

%tempC%°C %text%

boka

Sök tillgänglighet genom att kontakta oss med hjälp av formuläret nedan contact form.