hotellrum nära Arlanda och Stockholm c/o Tammsvik Herrgård

Hotellrum

Långt från stadens sus och dus är det enda som kan störa dig här fåglarnas kvitter eller kanske en morgonpigg kossas högljudda Muu.

Alla gäster har fri tillgång till inomhuspoolen, jacuzzin och bastun. Trådlös uppkoppling finns i alla våra hus, gratis så klart.

Brunnsvik

Här ligger mängder av olika konferensrum.

Lustgården

Lustgården kanske verkar vara ett märkligt namn för ett hus med stor konferenssal, en pool, en bubbelpool och två stora bastur. Men vi Skandinaver har ju ett visst förhållande till våra bastur och ett hus med två stycken är ju verkligen ett paradis för oss.

Björknäs

Detta nyrenoverade hus har 14 dubbelrum och 14 enkelrum. Alla enkelrum har för säkerhets skull en bäddsoffa också om du skulle vilja bjuda över en vän på pyjamasparty.

Torpet

Det här är vårt minsta hus med endast tre hotellrum. Om du letar efter lite extra lugn och ro så är det här du ska bo.

Lilla villan

Det här lilla huset var det mest populär när Tammsvik var ett sanatorium. Ingen av patienterna kunde riktigt sätta fingret på vad det var, men de var alla eniga om att en viss känsla av lycka bara infann sig hos dem som bodde här. I dag finns här individuellt inredda hotellrum i klassisk herrgårdsstil.…

Stora Villan

Stora villans 11 hotellrum är alla individuellt inredda av arkitekten Mårten Bäckman.

Huvudbyggnaden

Det är här som du hittar receptionen, orangeriet, vår stora cafélounge samt många av våra konferenslokaler och hotellrum.

Herrgården

Alla våra måltider servers i herrgårdens matsalar med en magnifik utsikt över Mälaren. Det finns fyra matsalar, två salonger, en källarpub, ett mötesrum och 11 hotellrum i i herrgården.
%tempC%°C %text%

MÖTESFÖRFRÅGAN

Kick-off, julbord för hela teamet, ett aktivt möte eller ett par timmar för konferens med styrelsen? c/o Tammsvik Herrgård nära Stockholm är utmärkt för ditt möte eller konferens. Vi hoppas få se dig och ditt företag hos oss snart!

Skicka en bokningsförfrågan.