Konferenshotell& bröllop nära Stockholm c/o Tammsvik Herrgård

Möten & Event

På c/o Tammsvik Herrgård i Stockholm tror vi att det är en helhetsupplevelse som skapar ett lyckat möte, konferens, kick-off, produktlansering, event, bröllop eller fest. Det gör vi med hjälp av riktigt bra mat, ett stort utbud av aktiviteter och personlig service som hjälper till att skapa ett lyckat evenemang. Och med vår spännande nyhet Challenging Meetings.

c/o Tammsvik Herrgård ligger naturskönt nära Stockholm och Arlanda. Under hösten 2012 har huvudbyggnadens alla mötesrum fått en ordentlig renovering. Nya bord har köpts in, stolar från Arne Jacobsen är på plats och samtliga mötesrum har fått alldeles egna designkoncept, med utgångspunkt i spännande personligheter från herrgården. Träffa Arne, som älskar brittisk jaktstil, hunden Lexington vars rum såklart har både hundtandsmönster och diverse glossiga hundmagasin och sportige Nick, besatt av hur färger påverkar vår sinnesstämning. Om du blir nyfiken på rummen, ta en titt i galleriet.

För mer information och bokning, ring oss på 08-400 523 10.

Vi är medlemmar i Svenska Möten.

%tempC%°C %text%

MÖTESFÖRFRÅGAN

Kick-off, julbord för hela teamet, ett aktivt möte eller ett par timmar för konferens med styrelsen? c/o Tammsvik Herrgård nära Stockholm är utmärkt för ditt möte eller konferens. Vi hoppas få se dig och ditt företag hos oss snart!

Skicka en bokningsförfrågan.